Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Karácsonyi kérdések és válaszok

Kérjük olvasd el az alábbi pontokat és amennyiben nem kaptál a kérdésedre választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

1. Lesznek elvihető hörcsögök karácsonyra?

Természetesen a karácsonyra is nagyon sok 6-8 hetes hörcsögünk lesz elvihető. (szíriai és dzsungi)
Karácsony előtti héten 99%, hogy lesz miből választani, de próbáljuk meg nem az utolsó pillanatra hagyni a hörcsög kiválasztását.

2. 23-án szeretnék érte jönni.

Mivel a karácsonyi időszakban nagyon nagy forgalomra számítunk, így mindenképpen érdemes már karácsony előtt 1-2-3 héttel eljönni és kiválasztani a megfelelő felszerelést és hörcsögöt. A felszerelést el tudjátok rejteni a gyerekek elől, így legkésőbb 23-án már csak a hörcsög átvétele van hátra. Itt 23-án már csak erre lesz lehetőség, és arra is csak néhány perc a megnövekedett forgalom miatt.
Ha lehet érdemes a hörcsögöt is már 21-22-23-a előtt elvinni, esetleg nagyszülőknél vagy ismerősnél tartani karácsonyig.

3. Foglalni szeretnék.

Karácsony előtt 1-2-3 héttel már akár le lehet lefoglalni az állatkát. Közben át tudjuk beszélni a kérdéseket és a felszerelést is össze tudjuk válogatni.
Egy minimális 600 Ft / éj / állat díjat számolunk fel panzióztatásként a foglalt állatoknál. Ebben benne van a hörcsög etetése, itatása, tisztán tartása és odafigyelés.

4. Karácsonyra kiszállítást szeretnék.

Sajnos a megnövekedett forgalom miatt a karácsonyi előtti időszakban nem tudunk kiszállítást vállalni. Legkésőbb a december 16.-án tudunk még kiszállítani egy adott településre. (Településtől is függ, nyilván élő állatot nehezebb szállítani, így nem biztos, hogy 16-án megy arra futár.)

5. Karácsony után is lesznek malackák?

99%, hogy lesznek a két ünnep között is. Érdemes vásárolni ebben az esetben nálunk egy vásárlási utalványt, melyet egy adott időpontig kell beváltani. Akár ezt is lehet a gyerekeknek adni karácsonyra.

6. A vírus helyzet miatt nyitva lesztek?

Igen, szinte biztos, hogy nyitva leszünk mivel állateledel boltként is üzemelünk, de oda kell figyelnünk a szabályokra. :)
 

Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

Hörcsögfalva csapata 

Kapcsolatfelvétel


Hörcsög lelőhely:
Látogatás Hétközben: 10-18:30 óráig, Szombaton: 10-13 óráig
SimpleBreed Zuglókosállat Hörcsög lelőhely: Budapest, 1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon!
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru