Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Május 1-jén (szerdán) zárva tartunk!

 

Visszajelzések


Kedves Érdeklődő!

Rengeteg mosolygós arcú, elégedett vevőre lehetünk büszkék 5 éves hörcsögtenyésztői pályafutásunk alatt 2019 óta. Épp zajlik egy interjúsorozat, melyben többszáz olyan vevőnket szólítunk meg, akik tőlünk vásároltak, vásárolnak hörcsögöt, tápokat, almot stb. Öröm lesz hallgatni őket. :) Ez azonban nagy munka, ám várhatóan 2024 március folyamán már be tudjuk mutatni ezt az interjúsorozatot egy nagyobb szabású videó formájában. Imádni fogjátok!

Addig is fogadjatok szeretettel néhány írásos vísszajelzést:

Nagyon kedvesek voltak az eladók❤️. Ami plusz pont. :) Ő lett a szívem választotja.Lucifer lett a neve.:)  Lassan egy hete van velem,és már egyre jobban fel van oldodva. A legjobb választás volt a Hörcsögfalva kisállat kereskedés hisz mindent be tudtam szerezni a kis hörinek.100% elégedett vagyok és boldog hogy enyém lehet a kis cseppség.❤️
V. Tamara


Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a Hörcsögfalva munkatársai. Minden információt megkaptam a hörcsög tartásról. A mi hörink nagyon nagy kópé, kíváncsi természet. Örülök, hogy innen tudtam elhozni új családtagunakat! :) Ha lenne később is hörink innen hoznék el megint.
U.I.: Csibészke lett a neve mert nagyon csibész természete van. :)
R. Rebeka

Szakszerű tanácsadás mindenre kiterjed. Származási lapot kaptunk, garanciát a hörire, rèszletes leírást a tartásról, etetèsről stb. Nagyon jó a saját magkeverèkük, nincs tele mű ès puffasztott adalèkokkal. A pelletes kaját pedig nem tudják kiválogatni a kedvencek.
Ajánlani tudom bárkinek, főleg kezdő tartóknak.
Balázs 

Köszönöm a munkatársak segítségét a választásban és a részletes tájékoztatásban. :)
Nagyon örülünk a kis jövevénynek! Boldogság van és nevetés tőle, nagyon tetszik neki az új otthona. (főleg a mókuskerék, ki se akar jönni belőle:) Köszönjük, hogy tőletek hozhattuk el Lizát. :)
H. József

 Nagyon kedves kiszolgálás, szakszerű tanácsadás és az állatok speciális, valós igényeit szem előtt tartó hozzáállás jellemzi Hörcsögfalvát. Már a 2. kis törpehörimet hoztam el innen. Egyébként az elsőnek soha nem volt semmi baja és nagyon szép kort ért meg. Igyekeztem az előírásoknak megfelelően gondozni őt, illetve nyilván az előnyös genetika is nagyban hozzájárult az átlagosnál hosszabb életéhez. Ő itt Mirella, az új jövevény. Imádom, kedves, érdeklődő, kicsattan az egészségtől.
B. Csilla

A Hörcsögfalvának hála egy egészséges életet élhet a mi pici hörcsögünk. Sok hasznos tanácsot kaptunk a gondozásával kapcsolatban és nagyon kedvesek voltak, türelmesen megválaszolták sok-sok kérdésünket.
B. Beáta
 

Nagyon cuki a család kis kedvence lett. Szerintem nagyon jól érzi magát nálunk. Az eladás során minden információt megkaptunk a tartásához. Nagyon kedvesek voltak velünk a boltban. Köszönjük.
Cs. Erika
 

Sziasztok. Két hete vettünk tőlük egy dzsungáriai törpehörcsögöt. Új családtagunk Fülike nagyon aranyos kiváló egészségnek örvend. Köszönöm hörcsögfalva minden munkatársának hogy ilyen kedvesek megbízhatóak.
M. Judit

Nagyon kedvesek, segítőkészek. Azonnal segítettek nekünk. Minden jó tanáccsal elláttak minket. Köszönjük szépen.
J. Róbert

A lány aki kiszolgált teljes mértékben kedves ès türelmes volt a Lányunkkal,minden kèrdèsünkre szakszerű választ kaptunk! Mindent meg lehet kapni ami szükséges egy új kis "szőr gombócnak"!ma egy hete van nálunk Cukor és már az első pár órában fel fedezte ès be járta új otthonát! Azóta minden nap èjszaka aktívan sportol :) nappal viszont az alagút rendszerèben alszik,nem bújik el az álomba Lányom nagy örömére :).Lassan haladunk a kèzhez szoktatással,a kukacot el veszi ès engedi magát megsimagatni, ill  sokat beszèlünk hozzá ès jön ha hívjuk :) Imàdjuk a mi kis Cukrunkat! ♥️Köszönjük szépen!
P. Szonja

Kedves, segítőkész kiszolgálás. Precíz tájékoztatás, hasznos információk a hörcsögtartásról. Teljes felszerelés, alom, étel, kiegészítők, mindent lehet kapni. Ami még szuper: élő tücsök kapható!
P. Patrícia

Nagyon profi hely. Ellenben a nagy állatkereskedésekkel itt tényleg nagyon figyelnek az állatokra. Minőségiek a termékeik és jó áron is vannak!
T. Tamás

Nagyon kedves volt a kiszolgálás, részletes tájékoztatást kaptunk a kis aranyhörcsögünkről. Tisztán tartott, szép, egészséges kisállatok közül választhattunk. Hörcsögfalvát mindenkinek ajánlom!
H. Beáta

Minőségi felszerelésekkel, széles választékkal, kedves kiszolgálással fogadtak minket Hörcsögfalván és egy imádnivaló kis hógolyóval tértünk haza. A ketrecet, futókereket is itt vettük meg neki, nagyon jól érzi magát benne a kis höri. :)
G. Alexandra


Szuper kedves a kiszolgálás, segítőkészek az eladók. Mind az üzletben, mind az internetes oldalon tapasztaltak alapján érzékelhető az állatok szeretete, az üzlet profin fel van szerelve. A kis hörcsögünk vásárlásakor 90 napos egészségügyi garanciát kaptunk, valamint leírást is a hörcsögtartás szükséges tudnivalóiról. A kiválasztott kis állatunkkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Nagyon szép, egészséges, szobatiszta. Sok örömöt okoz. Biztos, hogy vissza fogunk térni! :)
F. Adrienn


 


A kislányom nagyon szeretett volna egy hörcsögöt,mi pedig megkerestük a legjobb helyet,ahol beszerezhetjük. 1 hete vásároltuk meg a mi kis Rudinkat,aki egy törpehörcsi. Gyerekkoromban nekem is volt hörcsögöm,de azt kell mondjam,ilyen bályos,kedves jószággal sosem találkoztam még.  Imádjuk!
Sz. Nóra


 


 
Kedves kiszolgálás, profi csapat, gyönyörű állatok, igényes tiszta hely! Egy csodalatos dzsungi kisfiút hoztunk el! Mindenkinek bátran ajánlom! Ha hörcsög csak a Hörcsögfalva! Dugó lett a neve :)
T. Anita

Mi szeretünk oda járni eleség és kellékek miatt. Kedvesek, segítőkészek, felkészültek. És türelmesek, hogy minden ilyen alkalommal egy kicsit mindig ott is ragadunk az állatokat nézve :)
N. Levente

Aranyos kis bolt. Meglepett, hogy tényleg hörcsögfalva. Minden van amire szükséged lehet. Az árak pedig megfelelőek. A kiszolgálás nálunk kifogástalan volt. Bubuka, pedig otthon szépen fejlődik. Köszönjük!
F. Ferenc

Csak ajánlani tudom Hörcsögfalvát! Mi egy aranyhörcsögöt vettünk náluk. A hörcsik csodaszépek, látszik, hogy nagy odafigyeléssel tenyésztik és tartják őket. Az általuk fejlesztett tápot is ajánlom, a mi hörink imádja, legfőbbképp a pelletáltat, így én biztos, hogy csak innen fogom vásárolni az eleséget is.
K. Lilla

Kedves Hörcsögfalva! Szívből ajánlunk Benneteket minden leendő új höribaba tulajdonosnak! A lehető legváltozatosabb színű höribabák közül tudtok majd választani, minden kiegészítővel együtt, ami a tudatos, és felelősségteljes hörcsögtartáshoz szükséges. Látogassatok el Hörcsögfalvára, és válasszatok egy hörit! Mi is így tettünk, és egy kislány hörivel távozott a kislányunk. Lányunk a Milla nevet adta neki. :) Ha hörcsögöt szeretnétek, csakis Hörcsögfalváról!
J. AlexandraKedves eladók, szép és egészséges állatkák. Nagyon aranyos a kis aranyhörcsögünk. :)
Sz. Zsuzsanna

Nagyon kedves, hozzáértő segítséget kaptunk a hörcsög vásárláshoz. Minden hozzávalót (ketrec, ház, élelem, stb) is meg tudtunk venni itt egyszerre. És egy nagyon tündéri kis hörcsöggel gazdagodott a családunk. Sok örömet okoz azóta is. :)
G. Boglárka

Családunk legújabb tagja Tóbiás, akit a Hörcsögfalvának köszönhetünk. A tenyészetbe érve igazán kedves és szakszerű kiszolgálás fogadott. Helyben minden szükséges felszerelés beszerezhető, külön köszönet a prémium minőségű tápért amiből nap mint nap előszeretettel lakmározik.
I. Erika

Szuper profi eladók, hörcsögért csak ide szabad jönni. FRISSÍTÉS: ma el is hoztuk a vágyott hörit, szakszerű tanácsokkal gazdagodva, nagyon köszönjük a sok segítséget :)
D. Tamás

Nagyon kedves, szakszerű kiszolgálás.  Egészséges, szép állatok, tiszta, rendezett környezet.  Köszönjük szépen!
R. Gabriella

Elsőként azt szeretném kiemelni, hogy nagyon sokat számít, hogy teljeskörű tájékoztatást kaphatunk a weboldalon a hörikkel kapcsolatban, majd személyesen is az állatka, táplálék és eszközök kiválasztásánál! Utána is hívtalak Titeket, mert kérdésem volt és nagyon segítőkészen reagáltatok, hasznos tanácsot kaptam. Nagyon elégedett vagyok, minden rendben van azóta is és nagyon szeretjük a kis hörinket!
K. Judit

Amikor elhatároztuk, hogy kisállatot veszünk a lányunknak, barátunk ajánlotta ezt Hörcsögfalván. Ez jó tanács volt, hiszen a weboldaluk MINDEN információt tartalmaz, amit előre tudnod kell, nagyszerű videókat, amelyek segítenek, ha már egy kis cuki kis családtag tulajdonosa vagy, és egy remek webshop, ahol bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged lehet. A személyzet kedves, segítőkész volt, és úgy tűnik, mindent tudnak ezekről a háziállatokról. 15 perc alatt kiválasztottuk a legcukibb kis hörcsögöt, megkaptuk a kezdőcsomagunkat, és jól felkészültünk a hazavitelre. Köszönjük Hörcsögfalva!
F. János


Nagyon köszönjük a részletes tájékoztatást, a kedvességet Tőletek. A kis hörcsög Nagyon kedves Nagyon szeretjük és jó egészségnek örvend. Sokat játszik és nagyon barátkozó.  Örülünk, hogy nálatok vásároltunk!!
N. László

Kedves kiszolgálás. Tiszta, igényes kis üzlet. És gyönyörű kis hörcsögök. Akik közül az egyik már itthon alszik nálunk.
H. Szilvia

Már kétszer vásároltam tőlük hörcsögöt, nagyon meg vagyok elégedve, egyrészt az eladók kedvesek és megfelelően tájékoztattak mindkét alkalommal a tartással és egyéb dolgokkal kapcsolatban, másrészt egészséges, szép, cuki hörcsögöket hoztam el tőlük! :)
F. Gréta

Kedves, profi kiszolgálást kaptunk, illetve minden kérdésünkre választ. Minden megtalálható a boltban, amire a kis hörcsögnek szüksége lehet. Csak ajánlani tudom!
D. Edina

 


 

Kapcsolatfelvétel


Hörcsög lelőhely:
Látogatás Hétközben: 10-18:30 óráig, Szombaton: 10-15 óráig
SimpleBreed Zuglókosállat Hörcsög lelőhely: Budapest, 1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon!
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru